Tähtihellad, Marbuus ja Mirt: Suvepealinna lauljatel on seljataga edukas kevad

Anu Jürisson
, kultuuritoimetaja
Copy
Pärnumaa tublid noored lauljad Jete-Pauline Ollep ja vokaalansambel Tähtihellad, tabatuna laulusaate “Tähtede lava” eesriide tagant. Vasakul Elise Pani ja Wanda-Helene Ollep, paremal Keitlin Kütt ja Riin Annusvere.
Pärnumaa tublid noored lauljad Jete-Pauline Ollep ja vokaalansambel Tähtihellad, tabatuna laulusaate “Tähtede lava” eesriide tagant. Vasakul Elise Pani ja Wanda-Helene Ollep, paremal Keitlin Kütt ja Riin Annusvere. Foto: Kristo Veinberg/ERR

Üks filmi “The Greatest Showman” laule – Benj Paseki ja Justin Pauli “Never Enough” ehk Aapo Ilvese tõlkes “Iial”, mida kuuleb ka tuleval nädalal ­Endlas etenduvas koolinoorte “Vingeimas vaatemängus”, tõi Margrit Kitse lauluõpilastele Elise Panile ja Wanda-Helene Ollepile Peterburis rahvusvahelisel noorte lauljate konkursil Little Stars ansamblite ja duettide seas esikoha.

“On olnud eriline aasta, kui Pärnu noortel lauljatel on läinud väga ­hästi,” tõdes Kits.

Solistide arvestuses sai Ollep teise ja Pani kaheksanda koha. Osalejaid oli 12 riigist ja Pärnu neidudega samas, 15–17aastaste kategoorias võistles 21 solisti.

Mõlemad tüdrukud laulavad ühtlasi Margrit Kitse juhendatavas vokaalgrupis Tähtihellad, mis Alo Mattiisenile pühendatud üleriigilisel konkursil võitis tänavu 8.–9. klasside kategoorias esikoha ja rahvamuusikaseadete võistlusel Mooste Elohelü pälvis sel kevadel juba neljandat aastat järjest publikupreemia.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles