Noored rannavõrkpallurid triumfeerisid rahvusvahelisel turniiril

Märt Pilme
, reporter
Copy
Kaks nädalat tagasi võitsid Kaur Erik Kais (kätt surumas) ja Rasmus Meius Kesk-Euroopa võrkpalliassotsiatsiooni (MEVZA) rannavõrkpalli U18 tsooniturniiri.
Kaks nädalat tagasi võitsid Kaur Erik Kais (kätt surumas) ja Rasmus Meius Kesk-Euroopa võrkpalliassotsiatsiooni (MEVZA) rannavõrkpalli U18 tsooniturniiri. Foto: Aleš Cipot

Sloveenias toimus nädalavahetusel Kesk-Euroopa võrkpalliassotsiatsiooni (MEVZA) rannavõrkpalli U18 tsooniturniir, kus Eestit esindanud Kaur Erik Kais (Pärnu spordikool) ja Rasmus Meius (VK Tats) teenisid esikoha. 

Meespaare osales kokku 19, peale Eesti olid esindatud Sloveenia, Austria, Tšehhi, Iisrael ja Poola.

“Esimesed kümme meeskonda olid kõik väga tugevad ja osavad, kuid me suutsime kõkides mängudes vastastele oma väheste vigadega ja osavat mängu peale suruda ja tänu sellele läbisime turniiri finaalini puhaste paberitega,” rääkis Meius volley.ee-le.

“Jäime väga rahule oma mänguga, esimesed neli kohtumist olid peaaegu veatud, mängisime ideaalilähedaselt. Finaalis jäi paar asja kripeldama, aga tänu võidetud mängudele saime finaaliks rohkem puhata. Vastased tulid miinusringist ja nende füüsis ei pidanud vastu. Kokkuvõttes: tase oli minu arust väga kõva, kindlasti mitte kehvem kui EEVZA-l (Ida-Euroopa võrkpalliassotsiatsioon), pigem tugevam ja ühtlasem,” lõpetas Meius.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles