Video: lärmakad mehed kolkisid võõraid autosid

Eno-Gerrit Link
, veebilehe toimetaja
Copy
Politsei toimetas Pärnus Metsa tänaval lärmanud ja autosid lõhkunud mehe kainenema.
Politsei toimetas Pärnus Metsa tänaval lärmanud ja autosid lõhkunud mehe kainenema. Foto: Arvet Mägi

Laupäeva õhtul pidi politsei ohjeldama Pärnus Metsa tänaval mehi, kes pealtnägijate teatel kaklesid, käratsesid ja jagasid hoope võõraste autode pihta.

Politsei sai laupäeval kella 22 paiku teate, et Metsa tänaval on neli meest, kes kaklevad, lõhuvad autosid ja tarbivad alkoholi.

Teatele reageerinud politsei vestles Metsa tänaval rahu häirinud meestega ja võttis nende andmed.

Lääne prefektuuri operatiivkeskuse juhi Sander Peremehe sõnutsi tunnistasid mehed oma viga ja lubasid rahu enam mitte rikkuda.

Meeste endi väitel polnud mingit peksmist ja keegi viga ei saanud. Tegemist olnud sõprade seltskonnaga, kelle koosviibimine liiga lärmakaks läks. Sellest hoolimata toimetas politsei ühe meestest kainenema.

“Võtsime ühendust kahe auto omanikega, kelle masina kallal mehed olid teataja sõnutsi vägivalda tarvitanud. Palusime neil välja tulla ja autod üle vaadata. Laupäeva õhtul nad sõidukitelt kahjumärke ei leidnud. Nad pidid päevavalges uuesti autod üle vaatama ja vajadusel politseile avalduse esitama,” ütles Peremees.

Kuna kellelgi seltskonna suhtes kaebusi ei olnud ja sõidukitelt laupäeval kahjustusi ei leitud, ei alustnud politsei menetlust.

“Siinkohal aga palume, et kui kellelegi on nende meeste tegevuse suhtes kaebusi, anda sellest teada Pärnu piirkonnapolitseinikule Maarit Sofia Eisenbergile telefonil 444 6528 või e-postiga maarit-sofia.eisenberg@politsei.ee,” märkis Lääne prefektuuri operatiivkeskuse juht.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles