Noored merekarud seilasid Pärnus võidu

Joel Kukk
Copy
Optimistide LHV regatil võistles Pärnus 37 noorpurjetajat.
Optimistide LHV regatil võistles Pärnus 37 noorpurjetajat. Foto: Pärnu jahtklubi

Eesti Optimist-klassi LHV karikavõistluste esimesel etapil seilas Pärnus 37 paati ja esindatud oli kuus purjespordikeskust.

Kaheksa sõidu kokkuvõttes oli parim Kaito Haamer Kalevi jahtklubist, järgnesid Susanna Maria Jõgi Tallinna jahtklubist ja Johanna Süda Hara seilajate seltsist. Pärnu jahtklubi purjespordikooli õpilastest oli Aron Poolma 11., Piia Miranda Peralta 14., Saskia Toodu 15., Liise Kärt Liiber 20., Karl Oskar Vare 22., Pirbi Andrena Aarna 24., Amelia Talson 26., Herman Avandi 27., Sharon Peetrimäe 29, Raven Markus Väärt 32., Johannes Alliku 34. ja Luise Riin Liiber 36.

“LHV karikavõistlused on mõeldud algajatele roolimeestele, kes ei ole veel Eesti meistrivõistlustel startinud,” selgitas regati korraldaja, Pärnu jahtklubi purjespordikooli peatreener Elise Umb. “Meie klubi esindasid seekord väga väikeste kogemustega, alles esimest või teist hooaega purjetavad noored. Kindlasti väärib tunnustust regati võistlusametnike brigaad, kes koosnes meie kooli tüdrukutest.”

LHV karikasari jätkub juuli teises pooles Saadjärvel ja septembri esimesel nädalavahetusel võtavad noored roolimehed omavahel mõõtu Tallinna lahel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles