Eesti Post ei väsi üllatamast

Kalev Vilgats
, Pärnu Postimehe arvamustoimetaja
Copy
Riiklik postiteenistus ei tule tööga toime, kui siseriiklik kiri jõuab 30 kilomeetri kaugusele sihtkohta nädala ajaga.
Riiklik postiteenistus ei tule tööga toime, kui siseriiklik kiri jõuab 30 kilomeetri kaugusele sihtkohta nädala ajaga. Foto: Ants Liigus

Toimetuses käis lehelugeja A. Tiismaa, et näidata pihutäit Tallinnast postitatud arveid, mis kõik olid teele pandud 6. juunil, aga jõudsid Pärnu alles 13. kuupäeval. Miks lihtsaadetise adressaadini jõudmine nii kaua aega võttis, pole selge. Mitu kuud tagasi põhjendas Omniva kaubamärgi alla tegutsev Eesti Post Lihulast Pärnumaa teise otsa saadetud kirjade sattumist kõigepealt Narva sorteerimismasina veaga.

Ent Eesti Post ei väsi üllatamast. Näiteks reedel Pärnu-Jaagupist Pärnusse postitatud kiri jõudis kohale täpselt nädal hiljem. Alla 30 kilomeetri võinuks selle aja peale paar korda edasi-tagasi läbi käia, kui oleks jalgsi astuva postipoisi aeg.

A. Tiismaa arvas, et postifirma peaks rakendama sama põhimõtet mis sõjaväes: kui ei oska, õpetame, kui ei taha, sunnime ja lõpuks tuleb koht tööga toime tulematuse tõttu vabastada. See peaks puudutama kogu Eesti Posti juhtkonda.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles