Kevin Saar oli konkurentidest mäekõrguselt üle

Kristo Niglas
, Reporter
Copy
Valitsev Euroopa meister Kevin Saar edestas Ainja krossirajal lähimaid jälitajaid veenva ülekaaluga.
Valitsev Euroopa meister Kevin Saar edestas Ainja krossirajal lähimaid jälitajaid veenva ülekaaluga. Foto: Rauno Kais

Ainja krossirajal sõitsid külgkorvid ja quad'id Eesti motokrossi meistrivõistluste kolmandat etappi. Quad Openi masinaklassis oli konkurentidest üle kahe viimase aasta Euroopa meister ja tänavuste Euroopa meistrivõistluste kindel liider Kevin Saar (Honda, Pärnu MC).

Saare võidukas päev algas juba Quad Openi kvalifikatsioonis, kus ta näitas teise aja sõitnud lätlasest Valerijs Kuzminsist (KTM) üle kahe sekundi kiiremat ringiaega. Kui eelmistel etappidel tuli Saarel esikoha võiduks Kuzminsiga enam heidelda, olid Ainjas asjad algusest peale selged. Eestlane asus avasõidus liidriks juba esimesel ringil ja kadus konkurentidelt kohe eest ning võitis sõidu minuti ja 11 sekundilise eduga Kuzminsi ees. Kolmandana ületas finišijoone Martin Filatov (Honda, Kagu MK), tema jäi lätlasest omakorda 20 sekundit.

Saar haaras ka teises sõidus kohe liidrikoha ja seekord oli ta edu Kuzminsi ees lõpuks 51 sekundit, kolmandale kohale kihutas avasõidus tehniliste probleemide tõttu katkestanud Priit Järvloo (Kawasaki, Sõmerpalu MK).

Etapi võitis Saar (50 punkti), Kuzminsi (44) ja teises sõidus neljandaks tulnud Filatovi (38) ees.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles