Motomehed kihutasid Aravetel pjedestaalile

Joel Kukk
Copy
Pärnu motosportlane Alex Vetkin (14) nautis Aravete rajal kahel päeval võidurõõmu.
Pärnu motosportlane Alex Vetkin (14) nautis Aravete rajal kahel päeval võidurõõmu. Foto: Rauno Kais

Pärnu motosportlased teenisid Aravete kardirajal supermoto Eesti meistrivõistluste teisel ja kolmandal etapil kokku üheksa auhinda. Et võistlus sportlastele ja pealtvaatajatele huvitavamaks teha, läbiti laupäeval rada ühes ja pühapäeval teises suunas.

Esimesel võistluspäeval pani S4 klassis võistlev Alex Vetkin (Vihur Motosport) oma paremuse veenva ülekaaluga maksma. Karl Takk (Vihur Motosport) lõpetas viiendal kohal ja Eiki Kunder (Pärnu motoklubi) oli kümnes. SM65 klassis teenis etapivõidu Mathias Vetkin ja Karro Robert Jäärats sai neljanda tulemuse. Mõlemad sportlased kuuluvad Vihuri tiimi.

SM50 klassis saavutas Pärnu motoklubi kasvandik Kristjan-Erich Luhaäär teise koha ja Caspar Vetkin (Vihur Motosport) oli neljas. Klassis SM85 kihutasid Vihuri klubi pärnakatest Silvester Sarapik poodiumi kolmandale astmele ja Takk lõpetas võistluse viiendal positsioonil.

Teisel võistluspäeval oli S4 klassis taas kiireim Alex Vetkin, Takk sai kolmanda ja Kunder viienda koha. SM65 konkurentsis tuli Mathias Vetkin teiseks ja Jäärats neljandaks. Kõige nooremate motomeeste SM50 arvestuses oli Luhaäär kolmas ja Caspar Vetkin kuues. SM85 klassis teenis Takk teise ja Sarapik neljanda koha punktid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles