Liigistumine

, joogajuhendaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: PP

Liigistumine on tihti meile väljastpoolt peale sunnitud kas töökohustustega või haiguste tõttu. Kui see nii ei ole, on alati mõistlik aeg-ajalt tõusta, teha mõningaid harjutusi või vähemalt liikuda mõnda aega.

Liigistumine tekitab ummistusi põrna- ja maokanalites, ilminguteks seedehäired ja vere liikumise probleemid.

Järgnevalt ühest akupressuuri piirkonnast, mida liigistumisega kaasnevate vaevuste korral mõjutada.

Akupunkt Jumalik Maine Ükskõiksus - ZUSAN LI asub põlvekedrast neli sõrmelaiust allpool ja üks sõrmelaius väliskülje poole, lohus (pildil).

Selle punkti mõjutamine tugevdab immuunsüsteemi, parandab lihastoonust, seedimist, vähendab väsimust ja depressiooni, põlve ja silmade probleeme ning peavalu.

Punkti peaks toniseerima, masseerides seda sõrmenukkidega vastupäeva või vajutades tugevasti vähemalt minuti mõlemal jalal.

See ergutab immuunsüsteemi kohe ja tõstab organismi vastupanu haiguste suhtes. Samuti mõjutatakse punkti seedehäirete korral. Sellel punktil kasutatakse akukleebist “PureEnergy” või suuremate probleemide korral kleebist “CX2”.

Hiinlased usuvad, et selle punkti regulaarne masseerimine aitab vähendada kinnistumist eri isudesse (ka söögiisu) ja ihadesse. Seetõttu on see punkt tuntud vaimsetes praktikateski.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles