Tori suvefestivalil peetakse rabas laulupidu ja uksed avavad kodukohvikud

Copy
Riisa rabas esineb laupäeva varahommikul Selja lauluseltsing ja kohalik loodusmees Algis Martsoo teeb huvilistele matka. Arhiivifoto.
Riisa rabas esineb laupäeva varahommikul Selja lauluseltsing ja kohalik loodusmees Algis Martsoo teeb huvilistele matka. Arhiivifoto. Foto: Ülo Soomets

Sel nädalavahetusel suvefestivalil “Tori ööd ja päevad” lauldakse varahommikuses rabas ja uksed avavad kodukohvikud.

Üheksandal festivalil saab laupäeva varahommikul minna Riisa rappa, kus esineb Selja lauluseltsing ja kohalik loodusmees Algis Martsoo teeb huvilistele matka.

Reedel ja laupäeval linastuvad Tori sotsiaalmajas ööseansil Pärnu tänavuse filmifestivali linateosed.

Pühapäeval toimub suvelaat ja avatud on kodukohvikud. Seni on kirja pannud neli kohvikut Tori alevikus ja üks Võlli külas, ent ürituse üks eestvedajaid Ave Aaslaid loodab, et mõni nimekiri täieneb.

Pühapäeval peetakse Tori keskväljakul suvelaata ja kuulsas hobusekasvanduses saab uudistada suksusid. Tori vallamaja aasal starditakse pühapäeval traditsioonilisele triatlonile ja rahvamajas toimub Eesti esimese naislenduri Elvy Kalepi 120. sünniaastapäevale pühendatud konverents.

Reedel on vallamaja aasal võimalik nautida tuleetendust, laupäeval ja pühapäeval esinevad Mirt, Paul Neitsov ja Brigita Murutar ning The Swingers.

Tori rahvamajas on avatud jahiulukite trofeede näitus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles