POL jagas noorsportlastele toetusi

Eno-Gerrit Link
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Liina Laasma.
Liina Laasma. Foto: PP

Pärnumaa omavalitsuste liit (POL) andis aasta lõpus välja 16-23aastaste spordilootuste motiveerimiseks 430eurose stipendiumi odaviskaja Liina Laasmale, jalgrattur Siim Saavikule ja sõudja Arnold Sanglepale.

Treener Jaan Tamme hoolealusel, Tõstamaa spordiklubi kasvandikul Laasmal on tänavusest hooajast ette näidata Tallinnas toimunud Euroopa noortemeistrivõistluste odaviskekuld.

“Tamme ja Laasma koostöö on ilmekas näide sellest, et ka maapiirkondadest tuleb tegijaid, mistõttu ei saa väita, et edu sünnib vaid linnas,“ arutles Tõstamaa vallavanem Toomas Rõhu ning lisas: „Tähtis on soov midagi tõsiselt teha tahta, siis tulevad ka resultaadid.“

Siim Saavik on Pärnu Kalevi spordikoolis juhendaja Kaido Juuriku käe all harjutav edukas jalgrattur, kel on ette näidata eaklassis tulemusi nii trekilt kui maanteesõidus.

Arnold Sanglepp on Pärnu sõudeklubis Mihkel Leppiku ja Elar Jaaksoni plaanide järgi treeniv edukas noorsõudja, kelle tänavuse aasta parimaks tulemuseks on üliõpilaste Euroopa meistrivõistluste neljas koht.

Pärnumaa omavalitsuste liitu kuuluvad ja noorsportlasi toetasid kõik maakonna omavalitsused, välja arvatud Häädemeeste vald.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles