Motomehed tõid Karksi-Nuia krossilt auhindu

Joel Kukk
Copy
Paikuse motoklubi krossiäss Aivo Rabbi kihutas Ainja rajal teise auhinna vääriliselt.
Paikuse motoklubi krossiäss Aivo Rabbi kihutas Ainja rajal teise auhinna vääriliselt. Foto: Rauno Kais

Eesti Top 200 karikasarja neljandal etapil kihutas Ainja krossirajal üle 100 motosportlase ja paremus selgitati kuues arvestuses.

Kõige kiiremate tsiklimeeste, MX Open A klassis oli kahe sõidu kokkuvõttes parim Karel Kutsar (Estonian Express Racing), võitjale järgnesid Indrek Mägi (Mägi Racing) ja Aleksei Vinogradov (Narva SK Energia). Esikuuikusse mahtusid veel Paikuse motoklubi sportlane Tamur Talviku, Egert Pihlak (Motoextreme) ja Kairo Katkosilt (Redmoto).

Eesti karikavõistluste arvestusse kuuluvas seenioride klassis napsas etapivõidu lõunanaaber Janis Mironovs, teise auhinna teenis Paikuse motoklubi raudvara Aivo Rabbi ja kolmas oli venelane Maksim Bublikov.

Harrastajate MX Open B arvestuses võitis mõlemad sõidud Siim Palatu (Sõmerpalu MK), teiseks tuli Pärnu motoklubi noormees Sander Luik ja kolmas oli Ivo Laur (Linnamäe krossiklubi). Paikuse klubi esindav Danel Dreving oli kaheksas ning Tihemetsa motosportlased Günther Põllumäe ja Leevi Jaonen lõpetasid võidusõidu vastavalt üheksanda ja kümnenda kohaga. MX Open C klassi kiireim oli lätlane Agris Jauntev. Pärnakatest sai Mattias Graumann viienda ja Reiko Burket kaheksanda koha.

Karikasarja järgmine etapp sõidetakse 20. juulil Tihemetsas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles