Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
:format(webp)/nginx/o/2019/07/19/12383093t1hc02d.jpg)
Redisehooaeg ei ole veel läbi ja just praegu on õige aeg süüa immuunsüsteemi tugevdavaid juurvilju. Loomu poolest kibedaid rediseid ei pea aga alati sööma soolastes roogades, neid saab suurepäraselt kasutada ka magustoitude juures. Restorani Umberto peakokk Evari Tšetsin jagab üllatavat retsepti, kuidas redistest saab hoopiski lisandi magusroale.
Eriskummaliste maitsete kooslused ei ole Tšetsinile võõrad. Eelmisel nädalal serveeris ta Kabli Päikeseloojangu festivalil roogi, mis muu hulgas sisaldasid nii-öelda umbrohtu – taimi niitudelt, metsadest, põldudelt.