Tippu pürgiv Lissi Kubre: Raha mind ei motiveeri, see on ainult boonus

Märt Pilme
, reporter
Copy
Lissi Kubre võlgneb oma tenniseteel tänusõnad perele ja treeneritele, aga eelkõige Pärnu Kesklinna tennisekooli direk­torile Evelin Vainole.
Lissi Kubre võlgneb oma tenniseteel tänusõnad perele ja treeneritele, aga eelkõige Pärnu Kesklinna tennisekooli direk­torile Evelin Vainole. Foto: Mailiis Ollino

Perspektiivikas suvepealinna tennisist Lis­si Kubre lõpetas hiljuti Audentese spordigümnaasiumi kümnenda klassi. Ärkas vara, tõttas trenni, sealt otse kooli ja siis jalamaid uuesti harjutama. Koju jõudis ta õhtul üheksa paiku. Ent neiu ei kurda: see on hind, mida maksta, et tulevikus tippu jõuda.

Eelmisel nädalal pääses 16aastane Kesklinna tenniseklubi noorsportlane täiskasvanute 15 000dollarise auhinnafondiga profiturniiril Merko Open üksikmängus poolfinaali. Varem polnud ta Pärnus toimuval iga-aastasel mõõduvõtul osalenud. Nüüd teenis auhinnarahagi. Päris kõva ­sõna, või mis?

​“Nõustun,” muheles Pärnu Kuninga tänava põhikooli lõpetanu. “Saan aru, et see on hea tulemus, aga olen siiski pisut pettunud. Tahtsin poolfinaaliski võita, aga vastane mängis see päev väga hästi, kuigi lihtsalt ta ei pääsenud.”

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles