EMT levi ei ole Soomaal kvaliteetne

, Viinahaualt, Tori vallast
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Ants Liigus / Pärnu Postimees

Soomaa on tuntud koht ning eriti populaarne  huviobjekt on see turistidele suurvee ajal.

Soomaa asub Tori vallas ning algab see Riisa raba kandist peale ning minugi elukoht jääb sinna kanti.

Olen EMT klient ning kahjuks on minu kandis EMT levi väga kehv. Lähim EMT mast asub Toris, aga vahemaa on tsirka 11- 12 kilomeetrit ning tundub, et levi jääb ikkagi nõrgaks.

Kui näiteks minu mobiiltelefon on toas laua peal ning sisse lülitatud, aga kui levi on olematu siis helistamisel teatatakse, et "mobiiltelefon millele te helistate on kas välja lülitatud või väljaspool teeninduspiirkonda" või midagi taolist.

Minu käest on küsitud, et millal sul telefon levis on? Tavaliselt on ikka hommikust saadik, aga kui levi on olematu, siis ei saa ka suhelda. Samuti on olnud juhuseid, et kui keegi helistab mulle või mina ise mõnele inimesele, et siis poole sõna pealt jutt katkeb levi puudumise tõttu ning vahel jääb kehv tunne, sest mõni võib arvata et mina ise poole sõna pealt kõne lõpetasin.

Sama lugu on ka mobiilse internetiga ehk niiöelda läpakaga töötamisel. Kui levi järsku kaob, on ühendus katkenud ning kui olen tegemas mõnda lugu, võib see poole pealt ära kaduda ja tuleb otsast peale hakata. See pole ju normaalne! Teenuse kasutamise eest tasu tuleb maksta ju iga kuu ning keegi ei küsi, et kas said teenust kvaliteetselt kasutada või mitte.

Sellest tulenevalt oleks vaja EMT- l panna ka Soomaa kanti mast püsti, et sealsed elanikus saaksid kvaliteetset teenust kasutada.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles