Sisukord
Vaba aeg
Postimees

Jäätee valmistamise aeg tasub end naudinguga

2 min lugemist
Palavate ilmadega on jäätee üks parimaid janukustutajaid. FOTO: Erakogu

Lääneranna vallast pärit ja Gruusias Khuthaisi lähedal teeistandusi taastav Miina Saak jagas kaaslaste kogemustele tuginedes õpetusi, kuidas valmistada kodus jääteed.

Artikkel kuulatav
Postimees digipaketi tellijatele
Tellijale Tellijale

Külmpruulitud jäätee

Pange anumasse teelehed, valage peale külma vett, sulgege anum ja asetage külmikusse. Maitsed tulevad välja paari tunniga, kuid soovitav on hoida teed külmikus üle öö, eriti kui kasutate põhjaks valget või rohelist teed. Suhkrut või muud magustajat ei ole vaja lisada, sest maitse jääb värskendav ja pehme.

26.07.2019 30.07.2019
Loo tellimiseks pead olema sisse logitud Postimees kontole.
Logi sisse
Sul ei ole kontot?
Loo Postimees konto