Jäätee valmistamise aeg tasub end naudinguga

Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Copy
Palavate ilmadega on jäätee üks parimaid janukustutajaid.
Palavate ilmadega on jäätee üks parimaid janukustutajaid. Foto: Erakogu

Lääneranna vallast pärit ja Gruusias Khuthaisi lähedal teeistandusi taastav Miina Saak jagas kaaslaste kogemustele tuginedes õpetusi, kuidas valmistada kodus jääteed.

Külmpruulitud jäätee

Pange anumasse teelehed, valage peale külma vett, sulgege anum ja asetage külmikusse. Maitsed tulevad välja paari tunniga, kuid soovitav on hoida teed külmikus üle öö, eriti kui kasutate põhjaks valget või rohelist teed. Suhkrut või muud magustajat ei ole vaja lisada, sest maitse jääb värskendav ja pehme.

Tagasi üles