Galerii: emad ja nende võsukesed pidasid rinnapiimapiknikku

Copy

Kümmekond ema kogunes täna Pärnu Lasteparki teist aastat toimuvale emapiimapiknikule, et vahetada kogemusi, saada targemaks ja näidata suuremale rahvahulgale, et avalikult rinnaga toitmine on igati normaalne tegevus.

Kahe lapse ema Ulla-Helin Mengel märkis, et tema tuli täna piknikule, saamaks teistelt häid nippe, kuidas last emapiimast võõrutada. “Olen plaaninud umbes aasta rinnapiima anda. Öeldakse, et esimese eluaastani on see lapsele kõige parem toit,” sõnas Mengel. “Lapsed pole palju haiged olnud. Noorem (kümnekuune, A. K.) oli nohune, seda ka siis, kui tantsupidu tegin ja ta oli rinnast eemal. See võib muidugi kokkusattumus olla.” Mengel on veendunud, et just emapiim paneb aluse lapse tervislikule tulevikule.

Külliki Pärg, kes kolme last imetanud kokku kuus aastat, tuli koosviibimisele eeskätt kogemusi vahetama. “Olen see õnnelik, kellel imetamised läinud väga ladusalt, võin oma kogemusi jagada,” avaldas ta. “Õnneks ei ole olnud vajadust asendustoidu järele. Rinnapiim aitab kõige vastu: paha tuju, igavuse ja tühja kõhu korral. See on nii mugav ja hea, toit on kogu aeg paraja temperatuuriga, ei lähe halvaks ega külmaks.”

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles