Minskis lähevad suupisteks räim ja hapukurk

Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Copy
Argo Mengel ja Esta Tamm kohalikku kala maitsestamas.
Argo Mengel ja Esta Tamm kohalikku kala maitsestamas. Foto: Raili Mengel

Frititud räim tempuratainas, vimma äkise võileivad, kalapirukad, ahvena-kohakotletid, suitsuangerjad, must leib ja Tahkuranna värskelt hapendatud kurgid pole loetelu restorani menüüst, vaid valik Pärnumaa maitsetest, mida tutvustatakse Valgevene pealinnas Minskis eeloleval laupäeval Eesti päeval.

“Eelmisel aastal võeti meid väga hästi vastu ja kutsuti tänavu tagasi, nii me siis seame juba sel neljapäeval oma külmikbussi stardivalmis ja alustame teekonda Valgevene poole,” rääkis MTÜ Liivi Lahe Kalandus­kogu tegevjuht Esta Tamm. “Majandame seal koos Võiste rannakaluri Argo Mengeliga ja toidud, mida pakume, valmistame kohapeal, püüdes edasi anda meie rannakülade maitseid.”

Tagasi üles