Mihkel Smeljanski peab Pärnut müstiliselt sümpaatseks

Kadri Kütt
Copy
Eelmisel laupäeval tähistas Mihkel Smeljanski ühes kamraadi Jüri Vlassovi ja külalisesinejatega Pärnu Vallikäärus rohkearvulise publiku ees legendaarse Kuldse Trio 45. aastapäeva.
Eelmisel laupäeval tähistas Mihkel Smeljanski ühes kamraadi Jüri Vlassovi ja külalisesinejatega Pärnu Vallikäärus rohkearvulise publiku ees legendaarse Kuldse Trio 45. aastapäeva. Foto: Laura Vadam

Nädala eest Pärnu Vallikäärus rohke publiku ees 45. sünnipäeva tähistanud legendaarse ansambli Kuldne Trio laulja ja vabakutseline näitleja Mihkel Smeljanski tõdes, et talle meeldib Pärnumaal väga, seepärast pole et ta siit lahkumist isegi kaalunud.

Miks otsustasite Pärnusse elama ja töötama tulla ning siia jääda?

Elu on nii kujunenud. Olen sündinud Haapsalus, aga 1953. aastal tuli mu pere Pärnusse ja sellest ajast saadik olen siin elanud. Oleme siin küll ühte, teise ja kolmandasse kohta kolinud, aga ma ei ole kunagi mõelnud, et võiksin kuskil mujal Eestis elada. Ma õppisin Tallinna riikliku konservatooriumi lavakunstikateedris ja pärast seda suunati mind Endla teatrisse. Peale selle on kõik teised mu tegemised olnud Pärnuga seotud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles