Suur pildigalerii: Vändra Romuringil mõlgiti isukalt plekki

Joel Kukk
Copy

Rahvasportlaste seas üha populaarsust koguval Vändra Romuringil kihutas päevinäinud autodel 70 meest ja 28 naist, jahtimaks teravaid elamusi.

Juba 13 aastat augusti viimasel laupäeval toimuvat võistlust vaatama tulnud publikul polnud aega igavust tunda: esimesest eelsõidust viimase finaalini jagus nii rajal kui boksides dramaatilisi heitlusi. Võidusõitjad üritasid koost lagunema kippuvate autoromudega võimalikult palju ringe läbida ning nende mehaanikuteks kehastanud sõbrad ja pereliikmed proovisid üürikeste võistluspauside ajal hinge heitnud masinatele eluvaimu sisse puhuda.

Kui kohtunikud olid nelja sõiduvooruga läbitud ringid kokku lugenud, kuulutati naiste võitjaks Jana Mäeväli 62 tiiruga, teise auhinna pälvis Silvia Rajasalu ja kolmandaks tuli Teele Kask.

Vändra romuringil kihutas pea 100 võistlejat.
Vändra romuringil kihutas pea 100 võistlejat. Foto: Markus Mangusson

Meeste konkurentsis nautis võidurõõmu Ats Nurk, kellel õhtuks õnnestus kirja saada 54 ringi. Pjedestaali madalamad astmed kuulusid ühe ringiga vähem Sander Vahtile ja Raimo Lilleorule.

“Pikk ja sündmusrohke võistluspäev pakkus ohtralt elamusi nii võitjatele kui kaotajatele,” rääkis Vändra Romuringi peakorraldaja Jaan Hansen, kelle kinnitusel jagati tavakohaselt välja hulk eriauhindu, sest tegu pole pelgalt võidukihutamisega. “Kõige vähem sõita saanud naine oli Kristiina Pihlakas, meestest lõppes võistluspäev juba paari ringi järel Gerol Siimul ning lärmakaima auto tiitli teenis Arnold Morsi sõiduk. Kõige vaimukamalt olid oma sõidukeid tuuninud Freddy Tõnutare ja Egle Tekku. Aktiivseima sõitja auhinna pälvis Hendrik Ehastu ja noorim osavõtja oli 13aastane Maris Toropov. Kena meenega pidasime meeles neidki, kes suutsid auto katusele keerata: naistest Carmen Silberg ning meestest Sten Puusta, Markus Ilbi ja Koit Jarovikov.”

Võidusõitjad üritasid koost lagunema kippuvate autoromudega võimalikult rohkem ringe läbida ja nende mehaanikuteks kehastanud sõbrad ja pereliikmed proovisid üürikeste võistluspauside ajal hinge heitnud tehnikale uut eluvaimu sisse puhuda.
Võidusõitjad üritasid koost lagunema kippuvate autoromudega võimalikult rohkem ringe läbida ja nende mehaanikuteks kehastanud sõbrad ja pereliikmed proovisid üürikeste võistluspauside ajal hinge heitnud tehnikale uut eluvaimu sisse puhuda. Foto: Kriatjan Eichler
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles