Galerii: Gert Jõeäär vormistas Jõulumäel kuldse kuuiku

Copy

Jõulumäe rattamaratoni rajameistrid lubasid osalejaile enne võistlust “sülti, verivorsti, ahjukartulit ja hapukapsast”, teisisõnu: hõrgutavat maastikurattamaratoni. Ilmataat lisas päikesepaiste ja ratturitel ei tulnud pettuda.

Tippkonkurentsis korraldas muljetavaldava jõudemonstratsiooni Gert Jõeäär, võites nii mõlemad vahefinišid, etapi, vahefinišite üldarvestuses kui kogu sarja hooaja üldarvestuses. Oma kolmanda järjestikuse sarjavõiduga möödus Jõeäär nii Alges Maasikmetsast, ettepoole jäävad veel Allan Oras ja Caspar Austa vastavalt nelja ja kuue üldvõiduga.

“Kohe alguses sain endalegi üllatuseks väikese vahe sisse, Ikla poole liikudes ootasin seltskonda järele. Uuesti ründasin poole maa peal ja kuna väga vaheaegu ei teadnud, siis ega maha keerata tahtnud. Nii see võit tuli,” avaldas Jõeäär rahuolu.

Naistest võitis alles teisipäeval maailmameistrivõistlustelt naasnud Mari-Liis Mõttus. “Kohe, kui koju jõudsime, oli meil Võrumaa enda väike võistlus, väsimus suur ja jalad kinni, ainult väikevennal silmad särasid, sest sai mulle “ära panna”. Eilseks sain vist välja puhatud, sest lihased hakkasid tööle, ja täna tulin starti juba väga hea fiilinguga,” rääkis Mõttus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles