Korvpallitiim teenis Kadrinas kolmanda koha

Eno-Gerrit Link
, veebilehe toimetaja
Copy
Pärnu Sadama korvpallimeeskond enne kuu lõpus algavat Eesti–Läti ühisliiga turniiri kodusaalis kontrollkohtumisi ei mängi.
Pärnu Sadama korvpallimeeskond enne kuu lõpus algavat Eesti–Läti ühisliiga turniiri kodusaalis kontrollkohtumisi ei mängi. Foto: Eno-Gerrit Link

Pärnu Sadama korvpallimeeskond sai Kadrinas toimunud kontrollturniiril kolmanda koha.

Liigahooajaks valmistuvate meeskondade Kadrina Karude turniiril pidid pärnakad tunnistama esmalt TalTechi 80:70 (18:20, 17:16, 27:15, 18:19) paremust. Sadama meeste visketabavus oli 39, pealinlastel 46 protsenti.

Seejärel saadi pronksikohtumises 94:55 jagu kohalikust Karude tiimist, kes päev varem jäi 33 punktiga (55:88) alla Tallinna Kalevile/TLÜ-le.

Turniiri võitis TalTech, kes alistas esikohamatšis Kalevi/TLÜ 94:86.

Pärnu Sadama korvpalliklubi juht Johan Kärp sõnas, et esimene kontrollturniir näitas, et tiimi mäng on veel rabe.

Ta märkis, et meeskonda selleks aastaks palgatud leegionärid tundusid võistlusmämängudes tasemel ja asjalikud, aga enne punktidele mängimist tuleb lihvida kokkumängu: “Oskused on kõigil meestel olemas, parandada tuleb üksteisemõistmist.”

Meeskonna juht lisas, et kõik mängijad jäid turniiril terveks, rumalaid vigastusi keegi ei saanud. “Natuke kartsime, et mehed on metsatreeningutelt tulles tahtmist täis ja tahavad ennast näidata. Mäletame ju, kuidas Siim-Markus Post eelmisel aastal enne liigamänge kontrollturniiril vigastada sai ja pool aastat rivist väljas oli.”

Pärnakad sõidavad sel nädalavahetusel kontrollturniirile Rakverre, kus vastaseks on USA Oklahoma tiim, soomlaste KooTeePee ja kohalik Tarvas.

22. septembriks on kokku lepitud kontrollmäng Tartu ülikooli meeskonnaga.

“Praeguste plaanide kohaselt me kodusaalis enne Eesti–Läti ühisliiga algust ei mängigi,” ütles Kärp.

Sadama tiimi esimene kohtumine ühisliigas on 29. septembril, kui siinses spordihallis võõrustatakse Ventspilsi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles