Andri Arula: Paber kannatab kõike  (2)

Andri Arula
, ettevõtja (Reformierakond)
Copy
Kohalik ettevõtja Andri Arula uuris, mis toimub ­kuurortlinnades, millega meie suvepealinna võrreldakse, ja kuidas Pärnu ­nende kõrval välja paistab.
Kohalik ettevõtja Andri Arula uuris, mis toimub ­kuurortlinnades, millega meie suvepealinna võrreldakse, ja kuidas Pärnu ­nende kõrval välja paistab. Foto: Urmas Luik

Abilinnapea Rainer Aavikul on tuline õigus, kui ta kiidab Pärnu tänavuste ­suveürituste korraldajaid (PP 4.09). Kaasneb ju korraldamisega omajagu riske: kas jagub huvilisi, milline on ilm, kas koostööpartnerite lubadused peavad.

Partneridki on keeruliste valikute ees. Kas korraldaja on usaldusväärne või sarnaneb pigem Weekend Festivali omaga, kelle tõttu üritus hoolimata välisest särast ja linnavalitsuse toetusest pauguga lõhki läks?

Õigustatud on abilinnapea kiitus Rannastaadioni kergejõustikuõhtule, Pärnu muusikafestivalile ja muudele vahvatele ettevõtmistele. Tõsi, ratsavõistlus rannas peab veel arenema. Sest ei ole korrektne, kui jalutaja avastab tosin päeva pärast võistluse lõppemist luiteil enam mitte esimeses värskuses hobusepabulad, mis vürtsitatud hobuseuriiniga.

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles