Paljudel majaomanikel tekib sügisel küsimus: mida hakata peale liigsete õuntega? Üks lahendusi on teha mahla. Kui endal vajalikud seadmed-oskused puuduvad, saab ubinad viia mõnda ettevõttesse, mis sellist teenust pakub, näiteks Pärnus Cider Mill OÜsse.
Tellijale
Päevas pressitakse mahlaks 1000 kilogrammi õunu
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Cider Milli juht Toomas Karuks rääkis, et nemad on võimalust oma aia õuntest mahla pressida elanikele pakkunud kolm aastat. “Protsess algab sellest, et kliendid toovad meile oma õunad, mis markeeritakse ja seejärel hoiustatakse laos,” selgitas ta.