Vaprus lõpetas Elva vastu üheksakesi ja kukkus liigatabelis kolm kohta allapoole

Eno-Gerrit Link
, veebilehe toimetaja
Copy
FC Elva pikendas Pärnu Vapruse kurba kaotuseseeriat.
FC Elva pikendas Pärnu Vapruse kurba kaotuseseeriat. Foto: Lilli Tölp

Pärnu Vapruse jalgpallimeeskond lõpetas esiliiga 29. vooru mängu kahe punase kaardiga ja langes napi kaotusega FC Elvale turniiritabelis hoobilt kolm astet madalamale.

Kui esimesel poolajal midagi protokolli kandmise väärset väljakul ei juhtunud, siis teisel poolajal sai kohtunik sinna kirja panna nii kollaseid kui punaseid kaarte, samuti ühe värava.

Mängu ainus tabamus sündis 74. minutil ja selle autor oli FC Elva mängija Jürgen Kuresoo.

Pärast seda teenis Robin Limberg ilmse väravavõimaluse äravõtmise eest punase kaardi, jättes pärnakad platsile kümnekesi.

Mõni minut hiljem sai jõulise vea eest teise kollase kaardi Uku Kõrre ja viimased viis minutit pidi Vaprus mängima kahemehelises vähemuses.

Üheksakesi mängides viigiväravat ei sündinud ja nii sai männilinna tiim rõõmustada 1:0 võidu üle.

Et nii Elva meeskond kui teised lähimad konkurendid olid täna võidukad, langes Vaprus tabelis teiselt realt viiendale – peale Elva läksid suvepealinlastest mööda veel FC Flora U21 meeskond ja Tartu Tammeka U21 esindus.

Vapruse järgmine mäng on pühapäeval võõrsil Kohtla-Järve Järvega. Siis on pärnakatel võimalus lõpetada kurb septembris-me-ei-võida-seeria – Vaprus pole punkte teeninud viimases neljas mängus.

Esiliiga turniiritabel.
Esiliiga turniiritabel. Foto: Jalgpall.ee
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles