Arenguhüppe auhinna pälvib peagi kaheseks saav Forwardspace

Siiri Erala
, peatoimetaja
Copy
Koostöötamiskeskuse Forwardspace üks eestvedajatest Silver Smeljanski tõdes, et ettevõtmine on saanud toetusi Pärnu linnalt ja kohaliku omaalgatuse programmist ning tänaseks on keskus juba isemajandav.
Koostöötamiskeskuse Forwardspace üks eestvedajatest Silver Smeljanski tõdes, et ettevõtmine on saanud toetusi Pärnu linnalt ja kohaliku omaalgatuse programmist ning tänaseks on keskus juba isemajandav. Foto: Lilli Tölp

Peagi teist sünni­päeva tähistavale koostöötamiskeskusele Forwardspace on tunnustust jagunud varemgi, täna õhtul lisandub auhind julguse ja arenguhüppe eest.

“Valisime tunnustuse saajaks MTÜ Forwardspace. Valiku tegemisel sai otsustavaks see, et nad toetavad oma tegevuse kaudu olulisel määral Pärnumaa ettevõtete arengut, olles tihti kasvulava innovaatilistele ja tehnoloogiale suunatud ettevõtetele,” rääkis auhinna välja pannud Luminori panga Lääne regiooni kontorite juht Merike Ohak.

MTÜ majandusaasta aruanne annab selge pildi, et Forwardspace areneb tõusvas joones. Möödunud aastal teeniti üle 47 000 euro tulu, jõuti kasumisse ja värvati esimesed palgasaajad.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles