Kuu aja jooksul on Pärnus lõhutud üle paarikümne auto rehvid

Lauri Habakuk
, Pärnu Postimehe tegevtoimetaja
Copy
Politsei ootab teateid nendestki lõhutud rehvidest, mis juba mõnda aega tagasi avastati ja nüüdseks parandatud.
Politsei ootab teateid nendestki lõhutud rehvidest, mis juba mõnda aega tagasi avastati ja nüüdseks parandatud. Foto: Urmas Luik

Lääne prefektuur teatas oma Facebooki lehel, et politsei otsib isikut, kes torkab Pärnus terava esemega katki sõiduautode rehve.

Postituses toodi esile, et sageli ei märka inimesed kohe sõiduki katkisi rehve: augud on väga väikesed ja rehv tühjeneb seetõttu aeglaselt.

Peale selle ei teki töökotta minnes kohe kahtlust, et auk on kellegi pahatahtliku teo tagajärg. See selgub tavaliselt siis, kui rehvi parandavad eksperdid sellele pilgu peale on visanud.

Politsei teatel algasid Pärnus rehvilõhkumised umbes kuu aega tagasi ja selle aja jooksul on ametivõimudele teada antud rohkem kui paarikümnest taoliselt juhtumist.

Politsei palub kõigil, kellel on rehve lõhkuva isiku kohta infot, sellest teada anda telefonil 5343 5613 või e-posti aadressil kristiina.hallimae@politsei.ee.

Inimesed, kes on avastanud oma autolt katkise rehvi, võiksid politsei soovituse kohaselt turvakaamera olemasolu korral läbi vaadata selle salvestised. Politsei ootab teateid nendestki lõhutud rehvidest, mis juba mõnda aega tagasi avastati ja nüüdseks parandatud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles