MMi kuues mees paneb ette pagaripõlle

Eno-Gerrit Link
, veebilehe toimetaja
Copy
Janek Õiglane (vasakul) ja Maicel Uibo pakkusid Dohas kergejõustiku MMil meeste kümnevõistluses kuhjaga häid emotsioone, mida kroonisid Uibo hõbemedal ja Õiglase kuues koht.
Janek Õiglane (vasakul) ja Maicel Uibo pakkusid Dohas kergejõustiku MMil meeste kümnevõistluses kuhjaga häid emotsioone, mida kroonisid Uibo hõbemedal ja Õiglase kuues koht. Foto: Tairo Lutter

Äsja Katari pealinnas Dohas lõppenud kergejõustiku MMil kümnevõistluses kuuenda koha saanud Vändrast pärit Janek Õiglane ei saa suurvõistlusega veel lõpparvet teha: sel nädalal tahab ta täita Eesti meistrivõistlustel välja antud veksli ja küpsetada Virumaa Teataja ennustusvõistluse võitjale juustukoogi.

“Ehkki pole ma väga suur toidutegija, meeldib mulle väga küpsetada ja mu suur lemmik on juustukook, mis mul tavaliselt tuleb väga hästi välja. Lubasin Rakveres Eesti meistrivõistlustel Virumaa Teataja ajakirjanikule, et küpsetan kergejõustiku MMi ennustusvõistluse võitjale juustukoogi. Sel nädalal kavatsen lubaduse täita,” rääkis Dohas tänavusel neljandal kümnevõistlusel hooaja tippmargi püstitanud spordimees, kelle teada on tema küpsetisele päris tihe konkurents. “Lõpu eel oli vist kümmekonnal ennustajal võidušanss,” oli ta mitme tuhande kilomeetri kaugusel paralleelselt käiva mõõduvõtuga kursis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles