Sõiduarve erineb äpis näidatust

Karl Hütt
, reporter
Copy
Kuigi Bolti mobiilirakenduses on kuvatud, et Pärnust Vändrasse sõit maksab 31 eurot, võib see kallimaks osutuda, sest üle 30 kilomeetri pikkuste sõitude puhul on õigus rakendada kõrgemat kokkuleppehinda.
Kuigi Bolti mobiilirakenduses on kuvatud, et Pärnust Vändrasse sõit maksab 31 eurot, võib see kallimaks osutuda, sest üle 30 kilomeetri pikkuste sõitude puhul on õigus rakendada kõrgemat kokkuleppehinda. Foto: Mailiis Ollino

Facebooki grupis “Märgatud24 Pärnus” tegi postituse inimene, kes avaldas pahameelt selle üle, et olles sõiduks Pärnust Vändrasse tellinud sõidujagamisteenust pakkuva Bolti mobiilirakenduse kaudu auto, ei olnud saabunud juht äpis kuvatud tingimustel Vändrasse nõus sõitma.

Postituse autori sõnutsi sohver keeldus, sest tema ei olnud nõus nii pikka vahemaad rakenduses näidatud 25,6 eurot eest läbima. Seejärel tellis ta Bolti äpi kaudu järgmise auto, mis mõne minuti pärast jõudis. Selgi korral keeldus juht umbes 50 kilomeetri pikkust vahemaad kuvatud summa eest läbimast.

Siiski pakkusid mõlemad juhid kokkuleppehinda. “Öeldi, et kui 15 eurot peale maksate, siis sõidame,” märkis pettunud klient. Talle jääb arusaamatuks, miks rakendus näitab ühte hinda, aga juht ütleb, et tema ei paku küüti sellise summa eest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles