Pärnumaa vutitiimidele terendab järgmine liigatase

Eno-Gerrit Link
, veebilehe toimetaja
Copy
Vändra Vapruse vutimeeskond võib senise hooajaga rahul olla, tõrvatilk meepotis on vaid mõni ülisuur kaotus.
Vändra Vapruse vutimeeskond võib senise hooajaga rahul olla, tõrvatilk meepotis on vaid mõni ülisuur kaotus. Foto: Kristel Lepik

Kõigil kõrgemates liigades osalevatel Pärnumaa jalgpallimeeskondadel on šanss tšempionaadi lõpusirgel pääseda tulevaks hooajaks aste kõrgemale: neli vooru enne meistrivõistluste lõppu on esiliiga kohas kinni Vändra Vapruse tiim, meistriliiga üleminekumängudele on lähedal Pärnu Vaprus, esiliiga kohta noolib Pärnu jalgpalliklubi.

Esiliiga tänavune võitja ja meistriliigasse otsepileti saaja selgus juba eelmisel kuul, kui Tallinna Legion saavutas konkurentidega nii suure punktivahe, et kellelgi ei õnnestu nende liigavõitu väärata.

Iseseisvate klubide (meistriliiga tiimide duublid ei saa samas liigas mängida) arvestuses suutis Pärnu Vaprus mängida pearivaali FC Elvaga viiepunktise edu ühepunktiseks kaotuseks, ent jõudis viimasteks voorudeks uuesti kahega plussi.

“Vaatame tabelis ikka vahet Elvaga,” ütles Vapruse peatreener Taavi Midenbritt. “Soovime Elvast jääda ette ja olla võimalikult kõrgel kohal.”

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles