Vutinaiskond andis tänavusele meistrile viimasel minutil võidu käest

Eno-Gerrit Link
, veebilehe toimetaja
Copy
Pärnu jalgpalliklubi ja FC Flora naiskonna vastasseisud on tänavu tuliseks kujunenud, ent pikema õlekõrre on enamikus mängudes tõmmanud pealinna tiim.
Pärnu jalgpalliklubi ja FC Flora naiskonna vastasseisud on tänavu tuliseks kujunenud, ent pikema õlekõrre on enamikus mängudes tõmmanud pealinna tiim. Foto: Mailiis Ollino / Pärnu Postimees

Pärnu jalgpalliklubi naiskond oli naiste meistriliiga eelviimases voorus lähedal tänavu endale juba meistritiitli kindlustanud FC Flora tiimi alistamisele, kuid külalised jätsid suvepealinlased viimasel minutil võidust ilma.

Pärnu naiskond asus Ulrika Tülbi löögist matši juhtima 11. minutil ja hoidis eduseisu 90. minutini. Siis skooris florakate kapten Katrin Loo ja lõpptulemuseks jäi 1:1.

Pärnu ja Flora seitsmest tänavusest mängust teenisid pärnakad kahel korral viigipunkti, kuid rivaali ei õnnestunud võita kordagi.

Kui Flora naiskond kindlustas tänavuse liigavõidu juba kolm nädalat tagasi, siis pärnakaidki võis samal ajal hõbemedali puhul õnnitleda, sest lähim jälitaja Tallinna Kalev jäi ohutusse kaugusse.

Naiste meistriliiga viimases voorus sõidab Pärnu tiim nädala pärast külla Tallinna Kalevile.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles