Jüri Lebedev: Nokk kinni, saba lahti (1)

Jüri Lebedev
, Pärnu linnavolikogu liige (Reformierakond)
Copy
Siseminister ütles, et Paikusele autodroomi ehitamiseks raha pole, aga Pärnu tahab plaanidega edasi minna.
Siseminister ütles, et Paikusele autodroomi ehitamiseks raha pole, aga Pärnu tahab plaanidega edasi minna. Foto: Urmas Luik

Paikuse politseikooli autodroom on parim näide kodanikuühiskonna toimimisest ning Pärnu linnavalitsuse ja Paikuse osavallavalitsuse soovimatusest näha Linnuriigi elanikes võrdseid partnereid probleemi lahendamisel. Tegelikult seabki kogu jant kahtluse alla linnaarendajate soovi ja kompetentsi lahendada autodroomi probleem süvitsi.

Kuidas muidu seletada, et veel 8. oktoobril, mõni päev enne siseminister Mart Helme ajaloolist avaldust autodroomi plaanide kalevi alla paneku kohta, vahendas Pärnu Postimees arvamuslugu: “Õppesõiduväljakul ei kihutata”?

Jääb mulje, et vähemalt Pärnus ootab omavalitsus kohalike probleemide lahendamisel korraldust ülaltpoolt, lõpetamaks rahva ootustega vastuollu minevat algatust. Enamgi, võimukoalitsiooni käitumisest võib järeldada, et opositsioonipoliitikute korduvad arupärimised, ettepanekud ja taotlused ei maksa paberitki, millele need on kirja pandud.

Kommentaarid (1)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles