Kuuendikud võtsid mõõtu õpioskustes

Merle Rallmann
, veebitoimetaja
Copy
Sütevaka humanitaargümnaasiumi koolinoored hiilgasid õpioskustega.
Sütevaka humanitaargümnaasiumi koolinoored hiilgasid õpioskustega. Foto: Jane Faizullin

Pärnu Tammsaare koolis 6. klasside õpioskuste Pärnumaa piirkonnavoorus saavutas linnakoolide seas esikoha Sütevaka humanitaargümnaasium ja maakoolide arvestuses Häädemeeste keskkool.

Õpioskuste võistlus toimus neljas töötoas: ruudulises toas lahendati matemaatikaülesandeid, rohelises tegelesid lapsed looduse ja sinises toas keskkonna teemadega ja kirjus ehk varia- toas nuputati ülesandeid mitmest valdkonnast.

Suurima punktisumma kogunud piirkonnavooru võitjad pääsevad  üleriigilisele võistlusele mõõtu võtma ülejäänud Eesti parematega.

Sütevaka võidumeeskonda kuulusid Emilie Koppel, Ronja Pinsel, Julia Mitt, Joosep Käär ja Märten Mägi. Lapsi juhendas Eve Salla.

Häädemeeste võiduka tiimi moodustasid Timmu Kiiver, Mia Parik, Triin Viire, Aleksander Vainula ja Taavet Allikas. Nende õpetajad on Merike Pruul ja Ele Linkmann.

Pärnu koolide seas tuli teiseks Kuninga tänava põhikool (võistkonnas Luukas Peeter Lai, Sander Murulaid, Sebastian Orav, Meeri-Liis Pastarus ja Patrick Remmel, juhendajad Urve Paulmann ja Signe Leht) ja kolmandaks Audru kool (koosseisus Erik Kala, Kaur Konrad Tamm, Rasmus Noormets, Gregor Hendrikson ja Jennifer Saar, juhendajad Pille Raudla-Loode ja Karin Sikkal).

Maakoolide arvestuses sai teise koha Sindi gümnaasium (tiimis Merilin Haasma, Kaari Kasemaa, Evelin Saulite, Pirjo-Liis Parts ja Kaspar Järv, juhendajad Eneli Arusaar ja Tatjana Grigorjeva-Keerup) ja kolmanda Virtsu kool (koosseisus Revo Kais, Rovar Kivisalu, Heleliis Loops, Gertrud Idvani ja Helen Puuri, juhendaja Jüri Mõniste).

Pärnumaa piirkonnavoorus osales 18 kooli, neist kümme linna- ja kaheksa maakooli, kokku 90 õpilast.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles