Anneli Vridolin: Autodroomile sobivamat asukohta ei kaaluta

Copy
Kuna politseikooli lasketiiru ja autodroomi müra ületab juba praegugi lubatud taseme, siis on Paikuse elanikud vastu autodroomi laiendusele.
Kuna politseikooli lasketiiru ja autodroomi müra ületab juba praegugi lubatud taseme, siis on Paikuse elanikud vastu autodroomi laiendusele. Foto: Urmas Luik

Eelmisel nädalal Pärnu Postimehes ilmunud Paikuse osavallakeskuse juhataja ja omaaegse vallavanema Kuno Erkmanni vastuoluline artikkel politseikooli õppesõidu väljaku laiendamise kohta Paikuse alevi keskses elamupiirkonnas ei tulnud kohalikele üllatusena.

Vallaametnikud on politseikoolile lubanud “palju maad, kus autodroomi laiendada” ja kool nõuab seda agressiivselt taga. Nii ripub Paikuse kohal juba esimestest, ligikaudu kahe aasta tagustest laiendusteemalistest aruteludest politseikooli ähvardus kolida ja on kõlanud Erkmanni valjuhäälne küsimus “Aga mis siis saab?”.

Kõnealusest alast mõlemale poole jäävad suured elamupiirkonnad on sellest pildist ja aruteludest kui välja lõigatud. Sobivamat asukohta ei kaaluta. Terviseameti soovitatud keskkonnamõjude hindamine on tegemata. Liiklussageduse andmed puuduvad. Sellises olukorras on huvitav, et omavalitsus on Erkmanni väitel kõiki üksikasju põhjalikult kaalunud.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles