Vapruse naiskond sammus karikasarjas kaheksa parema sekka

Eno-Gerrit Link
, veebilehe toimetaja
Copy
Pärnu Vapruse naiskond.
Pärnu Vapruse naiskond. Foto: Svetlana Tšižova

Pärnu Vapruse jalgpallinaiskond sai naiste karikavõistluste 1/8-finaalis kindlalt jagu kõrgemal liigatasemel pallivast Tallinna Kalevi duubelnaiskonnast.

Teises liigas mängiv Pärnu tiim asus juba kolmandal minutil Anastasija-Grazyna Shcherbachenia väravast esiliigas osaleva pealinna naiskonna vastu juhtima ja Kristel Lepiku kahe tabamuse järel oli poolajaks eduseis juba 3:0.

Teise poolaja alguses õnnestus kalevlastel Žanna Smirnova löögist kaotusseisu vähendada, ent Shcherbachenia teine tabamus ja Laura Usta kaks väravat kindlustasid Vaprusele 152 pealtvaataja ees ülekaaluka 6:1 võidu ja pääsu kaheksa parema sekka.

Vapruse väravavahi Maarja Virula sõnutsi ootasid pärnakad mängu ärevusega ja läksid platsile väga positiivselt meelestatult.

“Oli hetki, kus meie mängupilt oleks võinud olla parem, aga üldiselt saime enda ülesannetega väljakul hakkama ja kindlasti olid meie löödud ilusad väravad kui kirss tordil,” ütles Virula. “Oleme väga tänulikud kõikidele lähedastele ja fännidele, keda oli meie toetuseks staadionile nii palju kokku tulnud - sellist melu pole me enda mängudel varem kogenud.”

Virula ütles, et Vapruse tiim ootab järgmist kohtumist veerandfinaalis põnevusega. “Eks see on teada, et vastane tuleb tugev ja siis tuleb kõik mängu panna, ei ole teist valikut kui anda endast parim.”

Karikasarja eelmises ringis õnnestus Vaprusel 2:1 jagu saada meistriliigas mängivast Viljandi Tuleviku ja Suure-Jaani Unitedi ühisnaiskonnast.

Neli karikasarja 1/16-finaali mängitakse kahe nädala jooksul. Veerandfinaalidest alustavad karikasarja mullustel meistrivõistlustel nelja parema sekka jõudnud Tallinna Flora, Pärnu jalgpalliklubi ja Tallinna Kalev.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles