Võrgutiim näitas Tartule hambaid, kuid pidi leppima kuiva kaotusega

Eno-Gerrit Link
, veebilehe toimetaja
Copy
Pärnu võrkpalliklubi Tartus tabelisse punktilisa ei teeninud.
Pärnu võrkpalliklubi Tartus tabelisse punktilisa ei teeninud. Foto: Mailiis Ollino

Pärnu võrkpalliklubi meeskond kaotas Eesti-Läti ühisliigas Tartus sealsele Bigbankile 0:3.

Kahes esimeses geimis jäi Pärnu meeskond vastastele alla 20:25. Kolmandaski geimis võttis Tartu meeskond sisse 7:2 algedu ja tundus, et rong on suvepealinlaste jaoks läinud, ent seejärel said pärnakad hoo sisse ja läksid omakorda 19:16 ette. Otsustavate punktide mängimisel olid siiski osavamad taaralinlased, saades võidu numbritega 25:22, mis tähendas ka 3:0 mänguvõitu.

Pärnu meeskonna suurim skooritegija oli Taavet Leppik, tuues 15 punkti (+10), Kristaps Platacs teenis 13 punkti (+4) ja tiimi vastse täiendusena debüüdi teinud venelane Andrey Gvozdev 10 punkti (+6), millest kolm tuli ässpallingutest.

Tartu meeskonnas tõi Curtis Stockton omadele 15 punkti (+8).

Pärnu meeskond pidi läbi ajama nurgaründaja Tony Tammiksaareta ning temporündajate Mattias Rahuoja ja Eder Levi Kockita.

Pärmakate rünnakuefektiivsus oli 42%, tartlastel 53%. Vastuvõtt oli Pärnu tiimil korralik: 57%, Bigbankil oli sama näitaja 43%.

Pärnu meeskond lõi kolm ässpallingut ja teenis blokiga kuus punkti. Tartlased said kirja kaks ässa ja blokiga üheksa punkti.

Pärnu meeskonnal on kuuest mängust 9 punkti, mis annab ühisliiga turniiritabelis neljanda koha. Tartlased kerkisid Saaremaa tiimi järel teiseks, kolmas on Tallinna Selver.

Pärnu meeskonna järgmine mäng on laupäeval Tallinnas TalTechiga. Siis peaks klubiga olema liitunud ka 30aastane 192 sentimeetri pikkune Brasiilia nurgaründaja Ygor Duarte, kes on oma senise karjääri jooksul mänginud kuues kodumaa klubis, viimati kohalikus superliigas kaheksanda koha saanud Itapetininga Vôlei’s.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles