Kilingi-Nõmme lapsed viisid lastekülla jõulurõõmu

Silvia Paluoja
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kilingi-Nõmme gümnaasiumi õpilased  Pärnu lastekülas.
Kilingi-Nõmme gümnaasiumi õpilased Pärnu lastekülas. Foto: Erakogu

Kilingi-Nõmme gümnaasiumi 9. klassi õpilased ja koolilehe Kirjatark toimetuse liikmed külastasid teisel jõulupühal Pärnu lasteküla sooviga valmistada neile omalt poolt jõulurõõmu.
 

“Päkapikud käisid juba novembris uurimas, mida Lasteküla lastel oleks vaja, ja andsid soovid edasi oma kooli õpilastele ja õpetajatele,” mainib Kilingi-Nõmme gümnaasiumi õpetaja Anne Aasamets.

Aasametsa sõnul haaras enamik klassidest heast mõttest ja õpilased kasutasid kooli jõululaadal võimalust koguda heategevusloteriiga raha, et täita päkapikkude edastatud soove. Toeks tulid õpilaste kodudki, mille abiga kogunes kokku suur osa soovitud uutest koolitarvetest.

Kilingi-Nõmmes pühade eel toimunud MTÜ Arendus- ja Innovatsioonikeskuse Livonia jõululaadal korraldasid 9.a klassi õpilased omavalmistatud küpsetiste ja tee heategevusmüügi.

Koos Jõulumemme ja Jõulutaadiga viisid Kilingi-Nõmme gümnaasiumi õpilased kogutud kingitused Pärnu lastekülla, eriliseks nii külalistele kui võõrustajatele muutsid pühadekohtumise ühised esinemised, laulud ja mängud.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles