Leebe Juta on uut algust oodanud terve aasta

Merle Rallmann
, veebitoimetaja
Copy
Juta on pisikest kasvu emane kass, kes on oma inimest oodanud Tootsi kassitoas juba aasta.
Juta on pisikest kasvu emane kass, kes on oma inimest oodanud Tootsi kassitoas juba aasta. Foto: MtÜ Seltskond Käppadel

Kassitüdruk Juta elu endise peremehe juures polnud meelakkumine. Teda peeti õuekassina ja tema elupäevi täitsid tiinus ja pesakond pesakonna järel. Hulkurielust pääses Juta eelmisel sügisel, kui vabatahtlikud koduta loomade aitajad ta oma kassituppa viisid.

Juta on pisikest kasvu emane kass. Tema täpne vanus pole teada, arvatavasti on miisu vähemalt kolmeaastane.

Lumivalge, üksikute mustade laigukestega pikitud kasukaga kaunitar on varem elanud poolkodutu õuekassi elu: tal oli peremees, kuid siiski elas ta õues ja tõi igal aasta ilmale mitu pesakonda.

Eelmisel sügisel õnnestus MTÜ Seltskond Käppadel vabatahtlikel Juta hulkurielust päästa. Pidev poegimine oli väga halvasti mõjunud Juta hammastele, mistõttu enamik neist tuli eemaldada.

"Praeguseks on Juta terve ja elurõõmus õrna ja leebe iseloomuga kass, kes armastab silitusi, hellusi ja kammimist," rääkis MTÜ Seltskond Kassidel asutaja Kelly Ardan. "Eriti vahvaks teeb tema välimuse musta värvi saba, mille ots on valge."

Juta elab kassitoas kümne nurrujaga. Niivõrd suure seltskonnaga ta oma asju jagada ei armasta, kuid usume, et paari rahuliku kiisu seltsis saab ta kenasti hakkama. Ka koertesse suhtub nurrumootor rahumeelselt.

Juta on steriliseeritud, kiibistatud, vaktsineeritud ja saanud regulaarselt parasiiditõrjet. Kiisu ootab kodupakkumisi mittetulundusühingu kassitoas Tootsis.

Kui sooviksite talle kodu pakkuda, võtke ühendust MTÜ Seltskond Käppadel telefonil 5841 6002 või kirjutage e-posti aadressil kiisupoisid@gmail.com.

Jutale sobivas kodus võib olla mõni kass ja koergi.
Jutale sobivas kodus võib olla mõni kass ja koergi. Foto: MtÜ Seltskond käppadel
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles