Video: vaadake, kuidas Pärnu volletiimi leegionär vutimehe tehnikaga harukordse punkti teenib!

Eno-Gerrit Link
, veebilehe toimetaja
Copy

Pärnu võrkpalliklubi meeskonna vastne täiendus, nädalavahetusel debüüdi teinud brasiillane Ygor Duarte näitas esimeses mängus kodupubliku ees Tallinna Selveri vastu, et kohvimaa mehed volleplatsil punkti võitmiseks käsi ei vaja.

Selveri kapten Karli Allik oli just löönud ässpallingu viiendasse tsooni, mida valvas 192sentimeetrine Duarte, ja lajatas hüppelt tugeva serviga samasse kohta teisegi palli. 

Kohvimaa mängumees näitas selle palli mängimisel, miks brasiillasi vahel pallivõluriteks peetakse: Duarte otsustas seekord töödelda palli vutimängijalikult, hüpitades seda rinnaga ja nii oskuslikult, et mänguvahend õkva võrgu taha keris. See üllatas palli edasi mängima pidanud Ranet Vankerit niivõrd, et pall väljakule kukkus ja tõi Pärnu meeskonnale harukordse punkti.

Pärnu meeskonna peatreener Avo Keel arvas, et vahel peab mõne punkti mängimisel õnnegi olema. “Seekord oli õnnefaktor meie poolel, sest Selveri mängijale oli see mängitav pall,” ütles ta.

Keel lisas, et Pärnu tiimi riietusruumi juttude järgi pole Duarte jalgpallurioskused sugugi juhuslikud. “Olen kuulnud, et ta pidigi olema ka hea jalgpallur,” märkis Pärnu meeskonna loots.

Ilusa punkti võitmisest jäi Pärnu meeskonnale avageimis paremuse maksma panemiseks siiski väheks, sest geimi keskpaigaks kätte võidetud neljapunktine edu mängiti maha ja kaotati geim 23:25. 

Mängu suutis kaks korda geimidega taha jäänud Pärnu meeskond päästa, võites koduväljakul 3:2. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles