Otsepilt: Pärnu võrkpallimeeskond kohtub eurosarjas Rootsi tšempioniga

Pärnu Postimees
Copy
Pärnu võrkpalliklubi meeskond kohtub CEV Challenge Cupi eelringis Rootsi meistri Linköpingiga.
Pärnu võrkpalliklubi meeskond kohtub CEV Challenge Cupi eelringis Rootsi meistri Linköpingiga. Foto: Aivar Kutt

Pärnu võrkpalliklubi meeskond kohtub tugevuselt kolmanda eurosarja CEV Challenge Cupi otsustava eelringi esimeses mängus Rootsi meistri Linköpingiga.

Mängust ei toodeta telepilti, ent kell 20 algaval matšil saab silma peal hoida Pärnu tiimi ühismeedialehe kaudu.

Kui eelmise nädala lõpul polnud Pärnu meeskonnal Rootsi meistri kohta eriti palju infot, siis selle nädala hakuks oli pilt klaarim.

“Saime kolm korralikku mänguvideot ja nende põhjal pole enam nii palju põhjust rõõmustada kui Facebooki kehvemaid videoid uurides. Seal on kaks korralikul tasemel tempomeest, kes põhiliselt platsil käivad. Üks nurgaründaja on sellise serviga, et Duarte saab kindlasti mitu servi rinnaga vastu võtta, samal ajal kaetakse teda vastuvõtul. Teine nurk on pigem tagaliinis hea, aga kõrgusega ei hiilga ja otsib rünnakul rohkem blokki. Diagonaalidest tundub neil kaks üsna võrdsel tasemel meest olevat. Libero kohta ei saa samuti midagi halba öelda. Soomlasest sidemängija harrastab kiiret mängu ja on üpris nahaalne tüüp, aga kasvult lühike, ja seda võiksime eelisena ära kasutada,” iseloomustas Keel vastast. “Kokkuvõttes usun, et Linköping on jõukohane, aga endal tuleb korralikult mängida ja vaeva näha.”

Pärnu ja Linköpingi meeskonna kordusmatš on 27. novembril Pärnu spordihallis. Edasipääseja läheb detsembris turniiri 1/16-finaalis vastamisi Horvaatia tiimi Kaštela Mladost Ribolaga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles