Rääma kooli üleriigiline e-viktoriin purustas osalejarekordi

Pärnu Postimees
Copy
Pärnu Rääma põhikooli üleriigilise e-viktoriine “Nutt tuleb peale” eesmärk on panna proovile õpilaste infootsinguoskused.
Pärnu Rääma põhikooli üleriigilise e-viktoriine “Nutt tuleb peale” eesmärk on panna proovile õpilaste infootsinguoskused. Foto: Mailiis Ollino

Pärnu Rääma põhikooli eestveetav üleriigiline e-viktoriin “Nutt tuleb peale”, mille eesmärk on panna proovile õpilaste infootsinguoskused, püstitas osalejarekordi.

Neljandal kolmepäevalisel e-viktoriinil purustati osalevate tiimide rekord. Kui seni oli see 2650 võistkonda, siis sügisesel kilval ületati 3000 tiimi piir.

E-viktoriinist leiab küsimusi eesti keele kohta, näiteks: mida tähendab sõna “umar”, samuti e-ainete kohta meie toidus. Proovile pannakse noorte aktsiaalased teadmised ja kirjutatakse küsimusi salakirjas.

“Rõõm on näha, et aasta-aastalt leiab oma tee e-viktoriini aina rohkem inimesi. Et kooli juba lõpetanud huvilisedki saaksid kaasa mängida, oleme loonud vanuserühma “Elukool”, et anda kõigile soovijaile võimalus oma infootsinguoskusi arendada,” rääkis Rääma põhikooli haridustehnoloog ja e-viktoriini eestvedaja Mart Kimmel.

E-viktoriin “Nutt tuleb peale” toimub taas kevadel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles