Irina Talviste: Teised süüdi, mina puhas

Irina Talviste
, Euroopa Parlamendi liikme Kaja Kallase büroo juht, Reformierakond
Copy
Oleks kohalik võim Paikuse autodroomi vastaseid kohelnud partneritena ja kaasanud nad arutellu, poleks kired lõkkele löönud.
Oleks kohalik võim Paikuse autodroomi vastaseid kohelnud partneritena ja kaasanud nad arutellu, poleks kired lõkkele löönud. Foto: Urmas Luik

Juba pikemat aega on arutletud Paikuse politseikooli autodroomi teemal. Olen seisukohal, et me poleks praegu lõhkise küna ees, kui kohe protsessi alguses oleksid võimuesindajad suhtunud vastaspoolde lugupidamisega ja ta kaasanud.

Tundub, et tänapäevalgi leidub pikalt võimu juures olnud inimesi, kes lähtuvad vaid põhimõttest “mina tean täpselt, mida teie vajate”. Mind ei üllatanud Paikuse osavallakeskuse juhi Kuno Erkmanni arvamuslugu (“Jäägem faktidele truuks”, PP 07.11.2019), kus ta võtab vaenlastena Kodanikujulguse MTÜ esindajat Astrid Hindriksit ja Pärnu linnavolikogu Reformierakonna fraktsiooni juhti Jüri Lebedevi.

Mul on kogemus, mis põhineb faktidel. Nimelt, 20. detsembril 2017 võttis Erkmann piirkondlikus arengukomisjonis endale õiguse kommenteerida, et Tõstamaa osavallakogu juhi töötasu on ülejäänud Pärnu osavaldade juhtide omast poole väiksem põhjusel, et Tõstamaa vald ei liitunud Pärnu linnaga vabatahtlikult.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles