POL ootab toetuse jagamiseks tervist tugevdavate ürituste ettepanekuid

Merle Rallmann
, veebitoimetaja
Copy
Terviseedenduslikule konkursile on oodatud üritused või üritustesarjad, mis on mõeldud eri earühmadele ja seotud eri terviseedendusliku tegevusega.
Terviseedenduslikule konkursile on oodatud üritused või üritustesarjad, mis on mõeldud eri earühmadele ja seotud eri terviseedendusliku tegevusega. Foto: Meelis Lokk

Pärnumaa omavalitsuste liidu (POL) rahvatervisekomisjon kuulutas vaimse tervise väärtustamiseks välja terviseedendusliku projektikonkursi “Sisemine tasakaal”, teadvustamaks maakonna elanikele vaimse tervise tähtsust haiguste ennetamisel ning töö- ja õpivõime säilitamisel, ja õpetamaks, kuidas tunda elust rõõmu ja säilitada hinges rahu.

Konkursil võivad osaleda Pärnumaa kohalikud omavalitsused, nende allasutused (koolid ja lasteaiad), sihtasutused ja maakonda registreeritud mittetulundusühingud.

SA Pärnumaa Arenduskeskuse rahvatervise ja turvalisuse spetsialisti Merle Einola sõnutsi peavad esitatavad projektid vastama järgmistele tingimustele: projektitegevusega antakse sihtrühmale küllalt ja arusaadavat teavet, et elukvaliteedi olulised näitajad on vaimselt ja füüsiliselt terved inimesed; üritused või üritustesarjad on mõeldud eri vanuserühmadele ja seotud eri terviseedendusliku tegevusega (näiteks liikumine, loeng, praktika).

Maksimaalne toetussumma projekti kohta on 1000 eurot ja omafinantseering peab olema vähemalt 20 protsenti projekti koguhinnast. Projektitegevus tuleb ellu viia tänavu 23. detsembrist 13. märtsini 2020 ja aruandluse esitamise tähtaeg on 31. märts.

Digiallkirjastatud taotlused tuleb esitada 10. detsembriks 2019 e-posti aadressil merle@parnumaa.ee. Hindamiskomisjon vaatab taotlused läbi kümne päeva jooksul ja koguneb otsuse tegemiseks vahetult enne jõule. Täpsemat infot leiate POLi kodulehelt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles