Soome huumorimuusika legend Sepi Kumpulainen tuleb Pärnu

Laura Vadam
, reporter
Copy
Sepi Kumpulainen ja Juha Saunala ehk Sepi Kumpulainen Duo kõrval astub lavale Jaan Pehk ehk Orelipoiss.
Sepi Kumpulainen ja Juha Saunala ehk Sepi Kumpulainen Duo kõrval astub lavale Jaan Pehk ehk Orelipoiss. Foto: promo

Legendaarne Soome muusik Sepi Kumpulainen, kelle lauludega tutvusid paljud eestlased 1990. aastate alguses, jõuab täna esimest korda suvepealinna. Duo, kuhu ühtlasi kuulub Juha Saunala, kannab Endla Teatrikohviku intiimsel kontserdil ette rea tuntud palu nagu “Kutsukaa Putkimies”, “Hirviö tuli mua vastaan”, “Armotonta menoa” ja “Dip pa da”.

Kuigi mehe nimi ja looming on eestlastele teada, jõudis muusik Eesti esimest korda tänavu, võttes osa Tallinna Lennusadamas toimunud huumorifestivalist Luige Nokk.

“Ühelt poolt on tore ja turvaline esineda Eestis, mis on nii lähedal. Teisest küljest on põnev, kui hästi naabrid minu laule mõistavad ning kuidas meid vastu võetakse,” avaldas Kumpulainen heameelt suvel.

Duo kontserdireis algas kolmapäeval Tamperest. Helsingi ja Tallinna kaudu jõutakse täna viimaks Pärnusse, kus turnee saab lõppakordi.

Kõikidel kontsertidel esineb ka laulev helilooja, kitarrist ja poeet Jaan Pehk ehk Orelipoiss, koos lubavad muusikud lõbusat ja meeleolukat täispikka kava. “Tema elutõdesid nentiv soe ja reibas esitusviis äratas minus huvi soome keele vastu. Nüüd natuke juba oskan ka! Dippadai!” naljatas Orelipoiss.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles