Saada vihje

Kutsekooli väisanud tippkokk tutvustas gastronoomia sajandiüritust 

Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kolmapäeval külastas Pärnumaa kutsehariduskeskust tunnustatud peakokk Emmanuel Wille.
Kolmapäeval külastas Pärnumaa kutsehariduskeskust tunnustatud peakokk Emmanuel Wille. Foto: Pärnumaa Kutsehariduskeskus

Kolmapäeval tutvustas belglasest tunnustatud peakokk Emmanuel Wille Pärnumaa kutsehariduskeskuse (PKHK) õpilastele maailma prestiižseimat kokakunstivõistlust Bocuse d’Or, mis järgmise aasta mais toimub esimest korda Eestis.

Tallinna vanalinnas Olde Hansa restoranis peakokana leiba teeniv Wille rääkis PKHK koka-, kondiitri- ja teenindusõpilastele kokkade kulinaariamaailma tippsündmusest seda, et pealinnas toimuvale võistlusele plaanitakse kaasata Eesti kutsekoolide kokaõpilasi, kelle ülesanne on abistada võistlustulle astuvaid kokki ja teenindajaid.

“Kohtumisel toonitas Emmanuel Wille, et tegemist on keerulise võistlusega, kus ei hinnata ainult toitu ja selle välimust, vaid ka köögi organiseeritust,” rääkis PKHK turundus- ja kommunikatsioonijuht Eda Amur.

Kommentaarid
Tagasi üles