Kaotatud 100 000 euro lahing jätab Vapruse PJK ja Vändraga madistama

Märt Pilme
, reporter
Copy
Kui varem said vuti­fännid kaasa elada Pärnu jalgpalliklubi ja Vändra Vapruse vastasseisule, siis nüüd tõusid mõlemad esiliigasse, Pärnu Vaprusele seltsiks.
Kui varem said vuti­fännid kaasa elada Pärnu jalgpalliklubi ja Vändra Vapruse vastasseisule, siis nüüd tõusid mõlemad esiliigasse, Pärnu Vaprusele seltsiks. Foto: Elin Hein

Siinsed fännid saavad juba praegu käsi hõõruda, sest järgmine vutihooaeg tugevuselt ­teisel liigatasemel tuleb äärmiselt põnev. Esiliigast saab Pärnumaa jalgpalliklubide kants, kus mängib kolm kohalikku tiimi: Pärnu Vaprus, Pärnu jalgpalliklubi (PJK) ja Vändra Vaprus.

Tänavu pallis esiliigas ainsana Pärnu Vaprus ja nemadki soovisid sealt pääseda. Hooaeg lõpetati pronksmedalitega, mis tähendas pääsu meistriliiga üleminekumängudele. Tee peal seisis ees Premiumi liiga eelviimane FC Kuressaare, keda küll Saaremaal 2:1 võideti, ent edasipääsu nurjas avamängu 1:4 kaotus.

“Tasemevahe on kahel liigal ikkagi olemas,” võttis Pärnu Vapruse loots Taavi Midenbritt kahemängulise võitluse tippseltskonna klubiga kokku. “Kuressaare oli harjunud mängima kõrgema tempo ja võitluslikkusega. Kuigi saime neile päris hästi vastu, olid nad meist füüsiliselt üle. Mänguliselt me neile alla ei jäänudki, aga meil tekkis esimeses matšis kaks olukorda, kus pidime hinge tõmbama, ja Kuressaare pani neil momentidel just juurde.”

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles