Vigastustega kimpus võrgutiim võõrustab eurosarjas Rootsi tšempioni

Pärnu Postimees
Copy
Pärnu võrkpalliklubi meeskonna ja Linköpingu tiimi avamäng lõppes Avo Keele hoolealuste 3:1 võiduga.
Pärnu võrkpalliklubi meeskonna ja Linköpingu tiimi avamäng lõppes Avo Keele hoolealuste 3:1 võiduga. Foto: Pärnu võrkpalliklubi

Valitsevat Eesti meistrit, Pärnu võrkpalliklubi meeskonda ootab homme kodusaalis tugevuselt kolmanda eurosarja CEV Challenge Cupi teise eelringi kordusmäng Rootsi meisterklubi Linköping VCga.

Avamatši võitsid Avo Keele hoolealused võõrsil 3:1 (25:19, 14:25, 25:21, 28:26). Selles mängus oli Pärnu resultatiivseim 19 punkti toonud Taavet Leppik, kes aga vahepeal oli sunnitud vigastuspausil.

Pärnu tiimi peatreener Avo Keel rääkis portaalile Volley.ee, et Pärnul on veel mitu mängijat vigastustega hädas. “Leppikul hakkas põlv tunda andma liigamängus Limbažiga ja viimases matšis ta kaasa ei teinud. Täna oli ta jõusaalis ja ütles, et tunneb end normaalselt. Aga eks lõplik tõde selgu õhtul. Brasiillane Ygor Duarte ravib säärelihase rebendit ja teda samuti kasutada ei saa. Ka venelasest tempomehel Andrei Gvozdjovil on tervisemured. Kuidagi on nii läinud, et üks häda ajab meil teist taga ega saa normaalsesse rütmi.”

Keele teada on muresid vastastelgi, sest Linköpingu sidemängija sai Rootsi liigamatšis vigastada ja jättis samuti mängu vahele.

“Ta sõidab küll Pärnusse, ent me ei tea, kas ka mängib. Nende teise sidemängija kohta meil videopilti pole. On vaid statistiline info, mis näitab, et temaga oli tempomeeste efektiivsus madalam. Aga ega neilgi meie vahetusmeeste kohta infot ole, seega oleme üsna võrdses seisus,” arvas pärnakate peatreener.

Pärnu ja Linköpingu vastasseisu võitja läheb CEV Cupi järgmises ringis kokku Horvaatia klubi Kaštela Mladosti Ribolaga.

Pärnu võrkpalliklubi meeskonna ja Linköpingu tiimi mängu otsepilti näeb Kanal 12 ja Postimees.ee vahendusel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles