Juhtkiri: Otsustage lõpuks ära! (3)

Kalev Vilgats
, Pärnu Postimehe arvamustoimetaja
Copy
Linnavalitsusel tuleb langetada otsus, kas ehitada enne valmis kolmas sild ja seejärel remontida Kesklinna oma või vastupidi. Pärnu Postimees ja inimesed, keda küsitleti olid seda meelt, et uus sild kõigepealt.
Linnavalitsusel tuleb langetada otsus, kas ehitada enne valmis kolmas sild ja seejärel remontida Kesklinna oma või vastupidi. Pärnu Postimees ja inimesed, keda küsitleti olid seda meelt, et uus sild kõigepealt. Foto: Madis Sinivee

Läinud kesknädalal tutvustas osaühing Selektor Projekt linnavalitsusele 44-leheküljelist dokumenti “Pärnu Kesklinna silla projekteerimine laiendamiseks ja rekonstrueerimiseks. Silla seisukorra analüüs”.

Analüüs kinnitab fakti, et Kesklinna silla seisukord on arvatust hullem ja seda on põhjustanud linnavalitsuse tegematajätmine 1995. aastast alates. Linn seisab valikute ja otsuste ees, mida enam ei saa edasi lükata.

Esiteks: millises ulatuses Kesklinna sillal töid teha ja kui põhjalikult? Kõige keerulisem on see, et remondi ajaks, mis sõltuvalt ilmastikust võib kesta kümme kuud kuni poolteist aastat, tuleks Kesklinna sild sulgeda. Kuidas korraldada liiklus nii, et inimesed pääseksid kesklinna ja tagasi?

Kommentaarid (3)
Copy
Tagasi üles