Kohus saatis ühismeedias reisihuvilistelt raha välja petnud sarikelmi vangi

Pärnu Postimees
Copy
Pärnu maakohus karistas ühismeedias reisihuvilistele lennupileteid lubanud, kuid nende eest saadud üle 1600 euro oma tasku pistnud 23aastase Kaivot kolme aasta ja kaheksa kuu pikkuse vanglakaristusega.
Pärnu maakohus karistas ühismeedias reisihuvilistele lennupileteid lubanud, kuid nende eest saadud üle 1600 euro oma tasku pistnud 23aastase Kaivot kolme aasta ja kaheksa kuu pikkuse vanglakaristusega. Foto: Toomas Huik/Postimees

Pärnu maakohus karistas ühismeedias reisihuvilistele lennupileteid lubanud, kuid nende eest saadud üle 1600 euro oma tasku pistnud 23aastase Kaivot kolme aasta ja kaheksa kuu pikkuse vanglakaristusega, sest mehe kontol oli varasemastki neli kehtivat krimiminaalkaristust.

Viimati oli Kaivo kohtu all kelmuse ja võltsimise eest. Süüdistuse kohaselt ujus ta aasta alguses ühismeedias külje alla reisihuvilisele, pakkudes talle suveks lennukipileteid Bulgaariasse, ja märtsis kordas sama skeemi Ukraina reisi huvilisega.

Kaivo saatis heausklikule reisihuvilisele kaks võltsarvet kaheksa inimese lennupiletite eest Bulgaariasse ja kasseeris selle eest ligemale 1350 eurot.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles