Lapsevanemaid nörritab legendaarse vutitreeneri lahkumine

Eno-Gerrit Link
, veebilehe toimetaja
Copy
30 aastat Pärnu jalgpalliklubis noori vutimehi treeninud Mart Paumäe loodab, et kirgi küttev treeningugrupi juhendajavahetuse teema leiab rahumeelse lahenduse.
30 aastat Pärnu jalgpalliklubis noori vutimehi treeninud Mart Paumäe loodab, et kirgi küttev treeningugrupi juhendajavahetuse teema leiab rahumeelse lahenduse. Foto: Mailiis Ollino

Kui Pärnust pärit vutikuulsus Sergei Zenjov pühapäeval kesklinna koolide võimlas oma lapsepõlvetiimi Pärnu jalgpalliklubi jõulupidu külastas ja noortele mängijatele kingitusi jagas, ei osanud keegi arvata, et mõne päeva pärast on mõnekümne lapse jõuluootuse rõõmust saanud must masendus.

“Mu 15aastane poeg tuli eile õhtul koju ja nuttis,” rääkis Pärnu jalgpalliklubi 2004. aasta poiste treeningurühmas harjutava Eke ema Anu Pikk. Tema sõnutsi jahmatas poega see, et treeningul rivistati meeskond üles ja noortele vutimängijatele tehti teatavaks tõsiasi: see jääb neile senise treeneri Mart Paumäega, kellega grupp on käinud koos kümmekond aastat, viimaseks harjutuskorraks. Samuti öeldi, et edaspidi hakkavad poisid treenima klubi esindustiimi duubelmeeskonnaga, kes lööb kaasa meeste Eesti meistrivõistluste viiendal liigatasemel ehk kolmandas liigas.

“Selline otsus võtab minu pojalt ära võimaluse jalgpalliga tegelda, sest nii noored mängijad ei ole veel valmis koos meestega mängima,” arvas Pikk.

Treeningurühma ühismeedia grupis kirjutas mitu vanemat, et nende lapsed on klubi ootamatult teatavaks tehtud otsusest šokis ja neid on raske lohutada.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles