Piletimäng: alusta aastat Kentuki Lõvis!

Andris Tammela
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kentuki Lõvi pubi.
Kentuki Lõvi pubi. Foto: URMAS LUIK/PRNPM/EMF

Pärnu Postimees jagab igal nädalal meelelahutusürituste priipääsmeid.

Kuigi üks aasta saab selleks korraks jälle ümber ja pidu tuleb kindlasti erakordne, jätkub lõbus seltskonnaelu uuel aastalgi.

Ülejõel asuv Kentuki Lõvi ootab 2012. aasta esimesel nädalavahetusel rahvast meeleolukatele pidudele, kui reedel, 6. jaanuaril teeb head tantsumuusikat ansambel Ah Sa Raks ja päev hiljem toimub majas mõnus retropidu aegumatute hittide saatel.

Loosime Kentuki Lõvisse terveks nädalavahetuseks välja 3x2 pääset!

Võitmiseks vastake õigesti järgmisele küsimusele: “Kas 2012. aastal algab Hiina kalendri järgi draakoni- või hobuseaasta?”

Vastuseid koos vastaja andmetega (telefoninumber, e-posti aadress ja täisnimi) ootame kolmapäeva, 4. jaanauri keskpäevaks piletimängu e-posti aadressil melu@parnupostimees.ee või postiaadressil Pärnu Postimees, Rüütli 14, 80010 Pärnu.

Eelmise nädala küsimuse “Mis nime kannab Hollywoodis 2009. aastal toodetud Roland Emmerichi lavastatud katastrooffilm, milles näidatakse 2012. aastal saabuvat maailmalõppu?” õige vastus on “2012”.

Laupäeval läheb koos viie sõbraga Pärnu kuursaali aastavahetuspeole Marika Schumann.

Võitjatega võtame ühendust.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles